Вибачте, але я мушу розказати історією, яка пригодилася з мене минулого робочого тижня, і це було.... Дочка замовила, аби я зробила щось особливе до її свята. Я, як завжди, навіть не задумуючись, почала шукати ідею в кулінарних блогах і – уявіть!. Втратила аж півтори години, стрибаючи із ресурсу на черговий кулінарний портал! Одні рецепти здавалися надто заплутані, декілька - зі справжніми дорогими продуктами, решта - із купою спонсорських посилань. Та ось потім ваша героїня мені спало на думку про існування сей чудовий каталог і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - ідеальний варіант! Рецепт був настільки настільки зрозумілим, що навіть навіть дванадцятирічна юна кулінарка здолала молодій допомогти. Як результат наша команда зробили ніби з журналу десерт, що став справжнім відкриттям дня народження. Тепер усі мої подруги не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ти знайшла цей диво такий просто бомбезний спосіб?"
Сайт
Для кулінарів, які захоплюється експериментами на кухні, однак ненавидить кашлат серед кухні вдома!
- Karentucky